У Львові не збираються вводити комендантську годину чи додаткові обмеження

19097 0
Раніше голова ЛОДА Максим Козицький закликав мешканців не виходити на вулицю на вихідних.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

Міський голова Львова Андрій Садовий назвав фейковою інформацію про введення на території Львова комендантської години чи будь-яких інших додаткових обмежень. Про це від повідомив у своєму Телеграмі.

Читайте також: Львів'ян просять не виходити на вулицю на вихідні

«Місто живе в режимі карантину: на вулицю варто виходити лише при необхідності і обов’язково у масці. Сьогодні на «гарячу лінію» міста було понад 300 звернень. Магазини, аптеки та інші заклади працюватимуть в режимі карантину, як це було протягом останнього місяця», – повідомив мер.

Нагадаємо, що голова ЛОДА Максим Козицький закликав мешканців області у період із 13:00 суботи і до 6:00 понеділка утриматись від перебування на вулиці та в громадських місцях. Правоохоронці контролюватимуть пересування автотранспортом на межі Львівської області з суботи і до завершення карантину.

Читайте також: Прем'єр-міністр анонсував продовження карантину до травня

Учора, 9 квітня, президент Володимир Зеленський провів селекторну нараду з керівниками ОДА, під час якої обговорили можливість введення комендантської години у кількох областях. За словами міського голови Івано-Франківська Руслана Марцінківа, комендантську годину можуть увести в Івано-Франківській, Тернопільській та Львівській областях. 10 квітня це питання мають обговорити з президентом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!