Політична реклама

У Львові неможливо купити долари

3508 0
У Львові вже кілька днів неможливо обміняти гривні на долари.

Як повідомили Твоє місто працівники банку, продати долари можуть лише в тому випадку, якщо хтось їх принесе. Наразі доларів немає, а якщо і з’являються, то здебільшого невеликі суми – 5, 10 даларів.

Через те, що курс долара значно збільшився, зріс і ажіотаж - люди скуповують валюту. Через це обміняти гривні на долари зараз дуже складно. 

За тиждень долар зріс ледь не на гривню. Ще кілька днів тому долар у обмінниках можна було купити за 8 гривень 20 копійок. Зараз курс валюти коливається від 8,90 і сягає 9 гривень. Через це зараз у обмінниках долар - практично дефіцит.

Сьогодні, 6 лютого, котирування на міжбанківському валютному ринку на початку торгів розширилися до 8,9-9,1 гривень за долар, тоді як у фінальній частині торгів у середу вони становили 8,95-9,05 гривень за долар, інформує Економічна правда.

Водночас у державних Ощадбанку й Укрексімбанку курс продажу встановлено на рівні 8,8 гривень за долар, тоді як у комерційних банках ставки продажу сягають 9,1 гривень за долар.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!