У Львові нетверезий «муніципал» погрожував зброєю пасажиру маршрутки: деталі

2948 0
У Львові працівник «Муніципальної варти» погрожував зброєю та вдарив пасажира маршрутки.
фото: novadoba.com.uа

фото: novadoba.com.uа

У п’ятницю, 23 лютого, п’яний працівник «Муніципальної варти» перебуваючи у маршрутці №46, що їхала по вулиці Зеленій, погрожував пасажиру зброєю. Як прокоментував співробітник поліції Ігор Зінкевич, чоловік вимагав, щоб пасажир потримав його сумку. Пасажири викликали поліцію.

У прес-службі патрульної поліції уточнили, що при поверхневій перевірці у чоловіка виявили предмет, схожий на газовий пістолет та 4 набої до нього. На місце викликали слідчих, інформує Zaxid.net. У Нацполіції Львівщини додали, що чоловік перебував у нетверезому стані. Між ним і 19-річним пасажиром виник конфлікт, під час якого він вдарив хлопця у обличчя та погрожував предметом, схожим на пістолет. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 ККУ (хуліганство).

Чоловікові 32 роки. В ЛКП «Муніципальна варта» він працював не більше 6 місяців, інформує IA ZIK. Як повідомили сьогодні вранці у прес-службі Львівської міськради, за некоректну поведінку у громадському транспорті працівника ЛКП «Муніципальна варта» відсторонено від роботи. Зараз триває службове розслідування. У ЛКП «Муніципальна варта» додали, що на момент, коли стався інцидент в автобусі, працівник не перебував на роботі. Його затримали. Триває слідство.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!