У Львові невідомі підпалили майстерню Юліана Чаплінського. Фото

2764 0
Вночі, близько 4 години, сталась пожежа у приміщенні творчої майстерні Юліана Чаплінського. Як згодом розповіли сусіди, два молодики розбили вікна і закинули у приміщення коктейлі молотова. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: прес-служба міськради

фото: прес-служба міськради

У результаті зловмисних дій  виникла пожежа. Сильно пошкоджено перший поверх, також згоріли цінні макети. Сам Юліан Чаплінський вважає, що це був цільовий підпал.

«Близько 4 год вночі мені зателефонувала охорона, згодом друзі та сусіди. Сказали, що у майстерні спрацювала пожежна сигналізація. Сусіди бачили, як два молодики розбили вікна і закинули коктейлі молотова у приміщення. Виникла пожежа. Допоки приїхала пожежна та поліція, сильно пошкоджений весь перший поверх. Згоріли цінні макети. Думаю, що це був цільовий підпал моєї творчої майстерні», – зазначив Юліан Чаплінський, головний архітектор міста Львова.

Творча майстерня Юліана Чаплінського розміщена на вул Лисенка.

 

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!