Політична реклама

У Львові новий 10 трамвай ходитиме з інтервалом в 15 хвилин

1407 0
Вже з 15 грудня у Львові працюватиме новий трамвайний маршрут №10, який з’єднуватиме залізничний вокзал з вул Пасічною. Як розповіли у ЛКП «Львівелектротранс», інтервал руху становитиме менше 15 хв, оскільки на маршруті буде працювати 5 вагонів, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Новий маршрут буде з’єднувати залізничний вокзал з вул Пасічною, через вул Дорошенка, пл. Митну, вул Личаківську. Наразі графік руху цього маршруту буде розміщено на кінцевих зупинках. Оскільки ми залучимо більше вагонів, ніж планували, то інтервал руху повинен становити менше 15 хв», - розповів Олег Білокурий, заступник директора з руху ЛКП «Львівелектротранс». 

Як уточнили у ЛКП «Львівелектротранс», для роботи на маршруті додатково водіїв не залучали.

«На цьому маршруті ми також хочемо встановити безкоштовний Інтернет», - додав Олег Білокурий.

«Ця послуга більше для студентів. Ми подивились маршрути, якими вони користуються, - це трамвай №2 та інші. Тестово Інтернет ми зробили поки в одному вагоні. Якщо це дасть ефект, то готові на трамваї, де більшість пасажирів-студентів, облаштовувати Інтернет. Такий час, ми теж повинні бути сучасними», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!