У Львові оберуть нового керівника Муніципальної варти

2077 0
Одним з кандидатів є Богдан Кухарук – екс-командир роти добровольчого батальйону спеціального призначення «Гарпун».
фото kurs.if

фото kurs.if

Керівник Муніципальної варти Івано-Франківська Богдан Кухарук може стати новим директором Муніципальної варти Львова. Про це повідомляють місцеві медіа з посиланням на міського голову Івано-Франківська Руслана Марцінківа.

«На жаль, люди від нас йдуть. Але йдуть додому. Керівник муніципальної варти Богдан Кухарук вирішив перейти на аналогічну посаду у Львів», – зазначив мер та вручив йому відзнаку міського голови «За честь і звитягу».

Зазначимо, що на сайті НАЗК є декларація Богдана Кухарука, подана 17 серпня – перед звільненням з посади. Чоловік є уродженцем Львова, тут має нерухомість – частки у двох квартирах.

Читайте також: У Львівській міській раді сталася бійка. Фото, відео

У минулому Богдан Кухарук був командиром роти добровольчого батальйону спеціального призначення «Гарпун», що діяв при Міністерстві внутрішніх справ. Брав участь в АТО на Сході України.

До цього часу в. о. начальника Муніципальної варти Львова був Юрій Галась. Начальник управління безпеки міста Юрій Діль повідомив у коментарі Tvoemisto.tv, що Богдан Кухарук є одним з кандидатів на посаду керівника «муніципалів», але остаточне рішення ще не прийняли. У прес-службі міської ради не змогли дати відповідь щодо інших кандидатів на цю посаду. Офіційну інформацію від мерії обіцяли надати найближчим часом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!