У Львові обговорять, чи може місто відмовитися від маршруток. Де подивитись

2577 0
Як радикально змінити якість громадського транспорту у Львові та які конкретні кроки для цього потрібні? Про це та інше говоритимуть 1 червня під час зустрічі, організованій дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів».
фото: Святослав Нейгауз

фото: Святослав Нейгауз

Нещодавно у Львові на кінцевій зупинці за 8 хвилин вщент згоріла маршрутка №42. Також у січні була зареєстрована та зібрала потрібну кількість голосів петиція за вимогу відмовитись у Львові від маршруток та перейти на електротранспорт і великогабаритні автобуси. У місті активно обговорюють питання продажу транспортних засобів, які курсують в режимі маршрутних таксі. Як радикально змінити якість громадського транспорту у Львові та  які конкретні кроки для цього потрібні?

Коли?

1 червня, 14:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть: очільники управління транспорту ЛМР та компаній-перевізників, члени комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики ЛМР, депутати ЛМР, громадські організації, експерти з мобільності та журналісти.

Також усі охочі мають змогу надіслати свої запитання чи коментарі в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться о 14:00 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/ та на Facebook-сторінці Твого міста.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/.

Контактна особа – Оксана Матійків (093 200 68 31).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!