У Львові обговорять громадський простір біля Будинку органної музики. Як долучитися

1906 0
Архітектори представлять новий дизайн простору довкола костелу Марії Магдалини, натомість інженери представлять ідеї змін організації дорожнього руху.
фото: photo-lviv.in.uа

фото: photo-lviv.in.uа

Обговорення заплановано в рамках інтенсиву «Публічні простори вздовж вулиці Степана Бандери: обговорення, презентації, дискусії», ініційованого Інститутом міста.

Читайте також: Біля Будинку органної музики у Львові хочуть створити громадський простір

Начальник відділу транспортного планування та моделювання ЛКП «Львівавтодор» Роман Зубачик представить бачення змін організації дорожнього руху навколо Будинку органної та камерної музики, натомість архітектори Антон Коломєйцев та Роман Крушельницький розкажуть про новий дизайн цього громадського простору.

Нагадаємо, планування площі перед костелом святої Марії Магдалини (Будинок камерної та органної музики) було здійснене за результатами трьох семінарів-планувань, які відбулися навесні 2017 року.

Обговорення відбудеться 19  вересня о 18:30 год.

Локація: вулиця Степана Бандери, 8, Львівський будинок органної та камерної музики.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!