У Львові обговорять майбутнє залізничного транспорту

1836 0
Міністерство інфраструктури України, ДАЗТ України «Укрзалізниця», Дніпропетровський національний університет імені акад. В. Лазаряна та залізничне видавництво «Рухомий склад» (м. Харків) за підтримки Науково-технічного товариства залізничників України запрошують взяти участь у V Міжнародній партнерській конференції EuroTrain «Сучасний рухомий склад: пріоритети, інновації, перспективи», яка проходитиме 15-20 червня у Львові.
фото: zik.ua, sueddeutsche.de, foto.te.ua

фото: zik.ua, sueddeutsche.de, foto.te.ua

Конференція орієнтована на керівників та заступників керівників залізниць, глобальних компаній, науково-дослідних установ більш, ніж 20 країн і традиційно вважається щорічної робочою платформою для обговорення й науково-технічного аналізу пропонованих проектів, з метою їх подальшого впровадження в Україні, Білорусі та на залізницях інших країн, інформує прес-служба міськради.

В організації конференції беруть участь керівники Міністерства інфраструктури України, ДАЗТ України «Укрзалізниця», а також залізниць і провідних установ залізничної галузі Естонії, Литви, Грузії, Швеції, Чехії, Німеччини, США, Білорусі, Польщі, Угорщини, Казахстану, Латвії, Франції та інших країн. Співголови конференції — заступник Міністра інфраструктури України М. П. Снітко, заступник Генерального директора ДАЗТ України «Укрзалізниця» О. О. Зародов, заступник Начальника Білоруської залізниці В. В. Балахонов.

Цілями Конференції є: вивчення стану рухомого складу та вироблення рекомендацій у науково-дослідному й практичному напрямах щодо вдосконалення обслуговування пасажиро- та вантажоперевезень; обговорення особливостей взаємодії державних та приватних підприємств у сфері ремонту й модернізації рухомого складу; систематизація та розповсюдження успішного досвіду реалізації проектів у галузі підтримання необхідного якісного рівня рухомого складу; вироблення рішень і рекомендацій щодо подальшого розвитку залізничного транспорту.

Учасники заходів, що працюють у галузі залізничного транспорту, активно вирішують своєчасні завдання щодо створення рухомого складу нового покоління, модернізації, ремонту й технічного обслуговування існуючого експлуатаційного парку залізниць. Рішення попередніх конференцій знайшли своє відображення в керівних документах і планах залізниць країн-учасниць. V партнерська конференція EuroTrain покликана сприяти подальшому розвиткові та зміцненню всебічної взаємодії, співробітництва між виробниками та споживачами рухомого складу й транспортних послуг.

У Конференції візьмуть участь понад 150 осіб. На засіданнях Конференції будуть представлені понад 40 доповідей і презентацій більше 70 авторів із питань створення, оновлення та ремонту рухомого складу, із загальних питань взаємодії державних і приватних компаній у сфері залізничного транспорту, а також пройдуть презентації інноваційних розробок для залізничного транспорту.

З питань організації звертайтесь: Миколенко Тетяна Іванівна, тел.: (067) 576-51-91, e-mail: [email protected]; Салащенко Ольга Євгенівна, тел.: (096) 251-49-77, e-mail: [email protected]; Лисиченко Тетяна Юріївна, тел.: (050) 402-00-17, e-mail: [email protected].

Опублікувала Наталія Середюк

                     


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!