У Львові обговорять новий логотип міста

2297 0
Для участі в обговоренні необхідно заповнити реєстраційну форму.

Завтра, 14 вересня, з 17:30 по 18:30 у малій сесійній залі міської ради (пл.. Ринок, 1, 2-й поверх, к. 230) відбудеться обговорення нової пропозиції редизайну промоційного логотипу міста. Про це інформує прес-служба ЛМР з посиланням на відділ промоції.

Читайте також: Відкритий не лише для туристів. Бренд Львова зроблять ближчим до львів’ян

«Протягом історії місто змінювалося, і змінювалися уявлення про нього, а отже, еволюціонували меседжі та візуальні символи, що асоціювалися з ним. Для розробки майбутніх промоцій них кампаній міста необхідна адаптивність логотипу до різних меседжів про місто для різних цільових аудиторій – майбутніх туристів, інвесторів, мешканців Львова та тих, хто живе і працює тут вже сьогодні», – пояснюють у відділі промоції.

До участі в обговоренні запрошують усіх, хто працює з візуальним контентом, та просять попередньо зареєструватися за посиланням. Детальнішу інформацію можна отримати за посиланням на подію в мережі Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!