У Львові обговорять новий статут міста: де та коли?

1916 1
Які основні положення статуту територіальної громади Львова? Як статут міста допоможе львів’янам впливати на прийняття важливих рішень? Про це та інше говоритимуть 31 травня під час зустрічі, організованої дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів» спільно з управлінням "Секретаріат ради" ЛМР.
фото: samoorg.com.ua

фото: samoorg.com.ua

Основні питання дискусії: непоінформованість жителів Львова про статут міста; основні зміни до статуту, який не оновлювався вже більше 10 років.

Коли?

31 травня, 16:00

Основною аудиторією учасників дискусії будуть учасники робочої групи для підготовки Статуту територіальної громади м. Львова: депутати ЛМР, юристи, правозахисники, громадські діячі та активні львів’яни.

Також усі львів’яни мають змогу ставити свої запитання в режимі онлайн через Facebook-сторінку «Твого міста». Трансляція наживо розпочнеться  31 травня о 14:00 на сайті: tvoemisto.tv/on-line.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/

Довідка. Дискусійна платформа "Твоє місто Львів" створена Tvoemisto.tv за підтримки Європейського фонду за розвиток демократії  (European Endowment for Democracу).


Читайте також:
30 Травня, 2016 17:03
axabnrg В Україні з’явився посібник «Сільське питне водопостачання – від ідеї до реалізації», розроблений україно-швейцарським проектом DESPRO в рамках проведення реформи з децентралізації влади:
[***]://agropolit.com/blog/65-abetka-dlya-obyednanih-gromad
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!