У Львові обговорять права людини в окупованому Криму

1845 0
У понеділок, 15 червня, в Українському католицькому університеті відбудеться круглий стіл «Права людини на окупованій території: на прикладі Криму.» Обговорення аналітичного звіту підготовленого групою міжнародних юристів для громадської організації «Разом», в рамках якого буде запрезентовано і продискутовано аналітичний звіт, підготовлений групою правників з Нью-Йорку, зокрема і з України
фото: wallpaperswa.com, patrioty.org.ua, pinchukfund.org

фото: wallpaperswa.com, patrioty.org.ua, pinchukfund.org

Як інформують організатори, присутні дадуть оцінку стану дотримання прав людини на території АР Крим та юридичну кваліфікацію тим порушенням, які мають місце в ході його тимчасової окупації. Окрім того, на заході розглядають шляхи захисту прав людини та ті заходи, які можуть бути вжиті з метою їх подальшого захисту. Особлива увага приділяється стану дотримання міжнародно-правових зобов’язань російською окупаційною владою по відношенню до населення АР Крим, в тому числі української та кримськотатарської громад.

Захід відбуватиметься українською мовою. Запланована участь в заході низки українських правозахисників, громадських діячів, науковців та практиків права, а також співавторів Звіту Іванни Білич та Олени Шарван. 

До участі запрошують представників професійного юридичного середовища, науковців, правозахисників, студенти-правників, а також всіх зацікавлених питаннями юридичної кваліфікації стану дотримання прав людини на тимчасово окупованій території АР Крим.

Місце проведення – аудиторія 305 Академічного корпусу Українського католицького університету (вул. Козельницька, 2а).

Початок заходу – о 16:00. Для участі в лекції необхідно зареєструватись.  

Додаткова інформація[email protected], 093 993 93 51.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!