У Львові обговорять, що потрібно для перезаснування держави. Де подивитися

1846 0
Український політик Роман Безсмертний, культуролог Тарас Возняк та фізик-теоретик Ігор Юхновський запрошують на відверту розмову представників засобів масової інформації Львова, експертів та громадських діячів.
ілюстративне фото: www.ndtv.com

ілюстративне фото: www.ndtv.com

Сьогодні, 5 липня, об 11:00 у готелі «Дністер» відбудеться зустріч-дискусія «Якої ми хочемо України». Український політик Роман Безсмертний запрошує на відверту розмову представників засобів масової інформації Львова, експертів та громадських діячів.

У зустрічі також візьмуть участь фізик-теоретик, депутат Верховної Ради кількох скликань, який очолював український парламент у час прийняття Акту про проголошення Незалежності України Ігор Юхновський, а також політолог, культуролог, громадський діяч, керівник Львівської національної галереї мистецтв Тарас Возняк.

Читайте також: Люди Твого міста: Ігор Юхновський

Під час зустрічі-дискусії її учасники обговорять, як спільними зусиллями подолати конфлікт між державою та суспільством, як розбудити сплячу еліту, а також що потрібно, аби перезаснувати державу.

Читайте також: Люди Твого міста. Тарас Возняк про скандали, «газ щастя» і дух міста

Tvoemisto.tv буде проводити онлайн-трансляцію події на сайті та Facebook-сторінці. Початок трансляції – орієнтовно об 11:00.

Партнерська публікація


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!