Політична реклама

У Львові обговорять тарифи на проїзд у маршрутках

1460 3
У четвер, 27 березня, у Львові відбудеться громадське слухання проекту рішення виконавчого комітету «Про встановлення тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті».

Громадські слухання відбудуться у великий сесійний зал Львівської міської ради о 16.00, повідомляється на сайті Львівської мерії.

Львівська міська рада, враховуючи проведений виконавчими органами аналіз розрахунків вартості проїзду, результати роботи робочої групи з питань міського пасажирського транспорту, розглянувши звернення ЛОО ВГО «Всеукраїнська асоціація автомобільних перевізників», виносить на громадське обговорення питання встановлення тарифу на послуги з перевезення пасажирів у міському автотранспорті у автобусах, які працюють режимі «експрес» та «маршрутне таксі» у розмірі 3,00 грн.

Після проведення громадського обговорення, проект рішення разом з протоколом громадських слухань скеровується на погодження до Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України.

Виконавчий комітет, керуючись ст.28 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, наказом Міністерства транспорту України від 17.11.2009 № 1175 „Про затвердження Методики розрахунку тарифів на послуги пасажирського автомобільного транспорту” (зі змінами), враховуючи результати громадських слухань та після погодження проекту рішення ЛОТВ АМК України, приймає рішення щодо встановлення тарифу.

Громадські слухання відбудуться у великий сесійний зал Львівської міської ради о 16.00

Нагадаємо, перевізники запропонували тариф 3.50 або ж 4 гривні.  

 


Читайте також:
25 Березня, 2014 17:25
Ярослав Більшість виторгу маршрутних таксі - тіньова. Підвищувати вартість проїзду можна лише паралельно з запровадженням прозорого обліку готівкового виторгу (касові апарати, електронний квиток тощо).
25 Березня, 2014 16:57
666 ... громадскості через ЗМІ від конкретних посадових особ -- львівських чиновників із мерії , має бути надана інформація про оті маршрути , на якіх перевезення відбуваються в режимах "експрес" і "маршрутне таксі" ... бо наразі у Львові в тих "режимах" не працює НІ ОДНЕ транспортне підприємство з АВТОБУСНОГО перевезення пасажирів в місті Львові ...
25 Березня, 2014 14:24
Львівянин Вартість квитка обчислюється на підставі того, скільки пасажирів їздить в автобусі. Цього перевізники робити не хочуть, оскільки тоді елементарні розрахунки показують, що проїзд не вартує і 2 гривень.
п.с. У приватних розмовах водіїв і власників маршруток не раз чув, що місячний дохід власника з одного автобуса від 1000 у.о., а шофер якщо не заробить особисто для себе 200-300 грн., то це невдалий день.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!