У Львові обговорять, як покращувати компанії задля розвитку міста. Де подивитися

1483 0
Практичний семінар з маркетингу зібрав керівників, маркетологів та топ-менеджерів провідних компаній західного регіону.
ілюстративне фото: uastudent.com

ілюстративне фото: uastudent.com

Сьогодні, 3 жовтня, у межах практичного семінару з маркетингу говоритимуть, як покращувати компанії, аби місто, регіон також змінювалися на краще, під час панелі «Маркетинг територій».

Участь в обговоренні візьмуть арт-менеджер Павло Гудімов та керуючий директор у PPV Knowledge Networks Володимир Воробей. Модератор: директор медіа-хабу «Твоє місто» Тарас Яценко.

Читайте також: Виставку «Ангели» у Львові відвідали майже 25 тисяч людей

Панель триватиме з 13:00 до 14:00. Онлайн-трансляцію можна буде переглянути на сайті, YouTube-каналі та фейсбук-сторінці Tvoemisto.tv. Початок трансляції — орієнтовно о 13:00.

Практичний семінар з маркетингу, організований юридичною компанією «Ейч.Ді.Партнерз» та студією дизайну «Воронін Студіо», має на мені надати інформацію про формування ефективних маркетингових стратегій в період значної динаміки ринку. Завдання семінару — ознайомити учасників з тенденціями розвитку сфери маркетингу, обговорити актуальні проблеми в маркетингу та варіанти їх рішення, а також налагодити комунікацію між учасниками семінару.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!