У Львові обговорять, як зробити Погулянку живим простором для людей

2198 0
8-15 листопада команда молодих архітекторів опрацьовуватиме проект облаштування громадського простору, прилеглого до Центру творчості дітей та юнацтва Галичини на Погулянці у Львові. Зголоситися до участі у воркшопі можна до 3 листопада.

Воркшоп розпочнеться із зустрічі в рамках URBAN CAFÉ, повідомляють організатори Urbanideas у Facebook. Учасники розглянуть створені впродовж попередніх років проекти та з’ясують сучасні проблеми й потреби центру і мешканців довколишніх кварталів. Згодом архітектори розроблять концепцію облаштування громадського простору Погулянки. 

Зголоситися до участі у воркшопі можна через Facebook, або надіславши листа на пошту [email protected]. Для цього потрібно написати інформацію про себе, кілька мотиваційних речень та додати посилання на свої роботи.

Про попередній воркшоп з ревіталізації площі Митної можна дізнатися тут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!