У Львові обговорять залучення інвестицій у розвиток індустріальних парків

1758 0
У четвер та п’ятницю, 8-9 жовтня, у Львові відбудеться міжнародна конференція «Індустріальні парки і розвиток промисловості: Шанси і виклики сьогодення», що пройде в рамках ХV Міжнародного Економічного Форуму. Одним із ключових питань події буд залучення інвестицій у створення та розвиток індустріальних парків в Україні
фото: ukraineallaboutu.com, tvoemisto.tv

фото: ukraineallaboutu.com, tvoemisto.tv

На міжнародній конференції представники української влади та бізнесу, а також міжнародні експерти пропонуватимуть дієві механізми із залучення інвестицій.

Під час дискусії будуть розглянуті такі питання як:

·огляд ринків та бізнес-кейсів для інвестування,

·роль влади на регіональному та місцевому рівнях: огляд змін,

·роль організацій підтримки бізнесу.

Читайте також: Чотири індустріальні парки Львова та області: локації, можливості

Серед ключових доповідачів секції представлені:  перший заступник  голови ЛОДА  –  Ростислав Замлинський, директор Центру Управління Подкарпатського науково-технологічного парку «AEROPOLIS» – Барбара Костира та керівник Західноукранської філії адвокатського об’єднання «Арцінгер» – Маркіян Мальський.

Конференція відбудеться в рамках Програми транскордонного співробітництва Польща-Білорусь-Україна 2007-2013. Детальна інформація про конференцію та реєстрація учасників за посиланням

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!