У Львові обговорили безпечні інвестиції в нерухомість

1923 0
У п’ятницю, 2 березня, у конференц-залі Atlas Deluxe відбувся бізнес-сніданок «Інвестуй безпечно: девелопмент нерухомості», на якому учасники обговорювали можливість співпраці потенційних інвесторів та міської ради в частині прозорості придбання земельних ділянок.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

Асоціація західноукраїнських забудовників в партнерстві з медіа-хабом «Твоє Місто» започаткували серію дискусій-обговорень на теми розвитку безпечного й добросовісного будівельного бізнесу, який у Львові стрімко зростає.

Участь в першій зустрічі взяли представників Львівської міської ради, інспекції Держархбудконтролю Львова та компаній-девелоперів. Унікальність цієї першої зустрічі полягала в тому, що міська рада презентували для потенційних інвесторів та зацікавлених осіб перелік земельних ділянок, які можуть бути виставлені на аукціон Управлінням земельних ресурсів департаменту містобудування Львівської міської ради.

«З метою забезпечення ефективного використання земельного фонду міста, розвитку інфраструктури первинного ринку землі, залучення додаткових коштів для виконання програм соціально-економічного розвитку міста, управлінням на даний час повністю підготовлено до продажу 20 земельних ділянок у різних районах міста Львова», – зазначила Ельвіра Колос, в.о. начальника управління земельних ресурсів.

Читайте також: Куди інвестувати у 2018 році у Львові

За її словами, ці ділянки презентують до оголошення конкурсу, щоб і громадськість, і добросовісні забудовники та девелопери могли отримати відкриту інформацію.

«Діалог з громадою та бізнес-громадою зараз є достатньо актуальним, і завдання асоціації бачимо в необхідності вести попередню роботу щодо обговорення всіх важливих питань з профільними громадськими організаціями, з девелоперами і медіа, – зазначає Юрій Мартинюк, виконавчий директор Асоціації західноукраїнських забудовників.

Співорганізатором бінес-сніданку виступив і медіа-хаб Tvoemisto.tv: «Абсолютно вірна думка про те, що Львів потребує чесний будівельний бізнес, і те, що важливо  комунікувати  з громадою завчасно. Сьогодні будуються не лише будинки, комерційні чи житлові площі, сьогодні розбудовується і розвивається місто. І при цьому фактично розвивається ціла система взаємостосунків», – говорить Тарас Яценко, співзасновник медіа-хабу «Твоє місто».

Довідка. Асоціація західноукраїнських забудовників  – це безкоштовний інформаційний майданчик, який  може напрацьовувати ті потреби, які є у будівельників або безпосередніх інвесторів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!