Alfa Jazz Fest у Львові таки відбудеться

2546 0
У Львові відбулася відкрита дискусія на тему «Alfa Jazz Fest: платформа для реалізації нових ідей». У обговоренні взяли участь представники влади міста, готельного та ресторанного бізнесу, музиканти, а також представники бойкотного руху у Львові.

Як зазначили в оргкомітеті фестивалю Alfa Jazz Fest, головна мета зустрічі – обговорити проведення фестивалю в 2015 році в умовах сучасних реалій та викликів.

На зустрічі прозвучали пропозиції про те, як би варто було покращити співпрацю міста та фестивалю, щоб отримувати від цього взаємну користь.

Також точилася дискусія про те, хто більше отримує від проведення фестивалю – місто чи спонсор заходу.

Загалом, у ході дискусії представники ресторанного та готельного бізнесу звернули увагу на те, що такий фестиваль чимало дає для міста. За словами представника готельного бізнесу, через ту ситуацію, яка склалася у Львові вже рік готелі пустують, а деякі з них навіть не мають можливості заплатити за комунальні послуги. В таких умовах подібний фестиваль – це можливість довести туристам із закордону те, що до Львова можна приїздити, що тут безпечно, і що бойові дії в Україні ведуться лише на 5% території країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найвідоміший у світі джазовий композитор приїде до Львова на Alfa Jazz Fest

Натомість, як зазначив один із представників бойкотного руху Отар Довженко, попри те, що фестиваль хороший і потрібний, потрібно взяти до уваги ту політичну ситуацію, яка сьогодні є. «Зараз у нас війна з Росією. А спонсор фестивалю – це російський бізнес. І ми не можемо дозволити, щоб завдяки проведенню фестивалю у Львові збільшувати опосередковано їхні прибутки. Якщо фестиваль і справді, як зазначають організатори фестивалю: «подарунок місту» - тоді не має бути жодної проблеми в тому, щоби на заході не було жодної реклами «Альфа Банку» чи «Альфа груп».

Після завершення обговорення, представник спонсора - старший радник «Альфа банку» Роман Шпек запевнив, що фестиваль у Львові таки відбудеться, зовнішньої реклами банку не буде, та пообіцяв, що загалом рекламу «зведуть до мінімуму».

Тези учасників круглого столу tvoemisto.tv опублікує невдовзі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!