Політична реклама

У Львові назвали проблеми бізнесу після революції

1596 0
В Україні зараз є непоганий склад керівництва країни, але головною проблемою залишаються олігархи. Про це під час бізнес-сніданку "Break West" у Львові повідомив експерт з маркетингу та бізнес-стратегій Ігор Гут.

«У нас зараз змінилися низ і міністри. Багато хто з них виглядає дуже позитивно. Але революція не відбувається, якщо не відбувається зміна еліт», - розповів Ігор Гут.

За словами експерта, ситуація в країні зараз нагадує українську компанію, у якій не змінюються власники і вони родом з СРСР. Власники у свою чергу набирають топ-менеджмент із західною освітою, але самі сидять у кабінеті і контролюють кожну копійку.

Ігор Гут зазначив, що зараз головним завданням суспільства і бізнесу є контроль нової влади і створення громадянського суспільства.

«Революція зараз відрізняється від революції 2004, тим, що з’явився третій гравець – громадянське суспільство. Але воно є ще дуже слабке, і його фактично немає при владі», - зазаначив експерт.

Окрім того, Ігор Гут розповів на яку модель варто орієнтуватися українській економіці та про прорив Львова на європейському просторі.

Нагадаємо, тема бізнес-сніданку була такою: "Про революцію. Про бізнес. Про маркетинг. Або у всьому винна конкуренція". 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!