У Львові обговорюватимуть простір навколо Палацу Хоткевича. Як долучитись

1820 0
Львів’ян запрошують долучитися до обговорення облаштування простору та внести свої зауваження до напрацьованих проектів.
Фото: photo-lviv.in.ua

Фото: photo-lviv.in.ua

У Львові відбудуться громадські обговорення простору навколо Палацу Гната Хоткевича. Про це йдеться на сторінці події у Facebook.

Читайте також: «Кузнєчік» без нафталіну. Що відбувається з Палацом Хоткевича

Зокрема, під час зустрічі з місцевими мешканцями планують обговорити напрацьовані варіанти облаштування простору. Додамо, що наразі є дві пропозиції щодо того, як можна змінити територію біля Палацу. Одну із них розробила ГО Urbanideas, за якою тут пропонують площа перед будівлею залишиться пішохідною, натомість тут має з’явитись відпочинкова зона та антишумова стіна.

Ще один проект розробили у Львівській політехніці, згідно з яким тут також пропонують облаштувати антишумову стіну, а також облаштувати паркомісця та озеленити територію.

Читайте також: Як можуть змінити громадський простір біля Палацу Хоткевича. Візуалізація

Зустріч із керівництвом закладу, авторами проектів та громадськістю відбудеться 4 вересня о 18:30 за адресою вул. Кушевича, 1 (Палац Гната Хоткевича).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!