У Львові обговорюватимуть тренди майбутнього. Як долучитись

1920 0
У четвер, 19 березня, Львівська бізнес-школа УКУ організовує VI щорічну конференцію Intro. Організатори пропонують зазирнути у майбутнє і обговорити ключові тренди, що вже стоять на порядку денному в світі. На візійній конференції Intro разом із учасниками планують розглянути довготермінові шляхи, за якими розвиватимуться ті чи інші галузі.

На конференції розглядатимуть такі основні напрямки:

- Тренди у фінансовій та банківській сферах: основні зміни на глобальному фінансовому ринку. Нові методи та шляхи фінансування.

- Розвиток людського капіталу: які можливості для кожного з нас відкривають сучасні освітні пропозиції? Як це вплине на ринок праці?

- Медицина майбутнього: як персональний підхід до лікування та діагностики вплинуть на якість і тривалість нашого життя? Дослідження генів, клонування, дизайн-ліки: чи є етична межа, за яку не можна переходити науці?

- Урбаністика/розумні міста: як міста повинні реагувати на сучасні виклики, збільшення населення, потреби постійного покращення послуг? Як збирати та аналізувати дані, при цьому щоразу ставлячи собі запитання, для кого ми це робимо і якого ефекту досягнемо?

- Сталий енергетичний розвиток: які технічні, соціальні та економічні інновації забезпечать становлення сталої енергетики.

- Тренди у культурі: як культура формуватиме нове покоління і якою вона повинна бути?

Серед спікерів Intro-2015:

Ігор Гордієвич, BTG Pactual, Лондон, Сполучене Королівство;

Дмитро Крепак, Кредобанк, Львів, Україна;

 Роман Зінченко, Greencubator, Київ, Україна;

Ганс Клоппер, iversity, Берлін, Німеччина;

Юрій Мончак,  Molecular Diagnostics Laboratory, Монреаль, Канада;

 Юрій Паращак, Emeritus IBM Research, Нью-Йорк, США;

Владислав Троїцький, режисер, театр «Дах» , Київ, Україна;

Коли: 19 березня 2015 року.

Де: Львівська бізнес-школа УКУ, м. Львів.

Участі у конференції: 300 гривень (без ПДВ). Учасникам Спільноти LvBS  - безкоштовна.

Зареєструватись на конференцію можна за посиланням.

Контактна особа: Анастаcія Гірняк, [email protected], тел. +38 067 673-18-76.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!