У Львові обговорюють перспективи українських стартапів. Де подивитися

1675 0
Під час зустрічі 2 жовтня, організованій дискусійною платформою Tvoemisto.tv «Твоє місто Львів» за підтримки ПАТ «Кредобанк», говоритимемо про українські стартапи, наскільки вони є конкурентними та затребуваними на міжнародному ринку, як залучати інвесторів до своїх розробок.
Фото: startupweekend.by

Фото: startupweekend.by

Трансляція наживо розпочинається 2 жовтня об 11:15 на сайті: http://tvoemisto.tv/on-line/, а також на сторіці «Твого міста» в мережі Facebook.

Українські стартап-компанії отримали можливість взяти участь у програмах одного з найбільших акселераторів стартапів у світі – MassChallenge. Програма акселерації  стартапів Центральної та Східної Європи Bridge to MassChallenge розпочата спільно з найбільшим банком Польщі - PKO Bank Polski, дозволить найкращим стартапам регіону розвинути свої ідеї та вивести бізнес на новий рівень. Під час дискусії директор Бюро інновацій PKO Bank Polski Ґжеґож Павліцкі поділиться власним досвідом пошуку перспективних стартапів та долучиться до загального обговорення.

Більше про дискусійну платформу та попередні зустрічі можете переглянути за посиланням: http://tvoemisto.tv/debates/


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!