У Львові обговорюють забудову на вулиці Стуса. Як долучитися

3303 0
Громадські слухання щодо детального плану території в районі вулиці Стуса, 51-53 тривають з 14 вересня по 9 жовтня.
Фото: skyscrapercity.com

Фото: skyscrapercity.com

Сьогодні, 2 жовтня, о 18:00 відбудеться громадське обговорення забудови за адресою вул. Стуса, 51-53. Презентуватиме проект мешканцям головна архітекторка проекту, архітекторка інституту «Містопроект» Інеса Склярова. Місце проведення зустрічі – велика сесійна зала ЛМР (пл. Ринок, 1), повідомляється на офіційному сайті ЛМР.

Читайте також: Пішохідний міст, своя площа Ринок і фабрика повидла. Як зміниться Підзамче

Громадські слухання щодо території в районі вулиці Стуса тривають з 14 вересня. До 9 жовтня львів’яни можуть подавати свої пропозиції до відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради» через ЦНАП  за адресою пл. Ринок, 1. Відповідальна за організацію розгляду пропозицій – Дзвенислава Челепіс (032 297 57 63).

На ділянці за адресою вул. Стуса, 51-53 передбачено будівництво житлової багатоповерхівки з комерційними приміщеннями на першому поверсі та дворівневим підземним паркінгом. Детальніше з проектними планами та іншими документами щодо забудови можна ознайомитися за посиланням.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!