5 стоматполіклініку Львова приєднали до 1-ї

1956 0
Це рішення підтримали 33 депутати ЛМР під час сьогоднішнього засідання сесії.
Фото: twitter.com

Фото: twitter.com

Сьогодні, 8 листопада, Львівська міська рада під час засідання сесії ухвалила рішення про приєднання 5-ї комунальної стоматологічної поліклініки до 1-ї комунальної стоматполіклініки.

Як розповіла керівниця юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, міська рада через рішення суду не може реорганізувати 5-ту стоматполіклініку, але може її приєднати до іншої попри погрози незгідної частини колективу.

Читайте також: Львів'яни платитимуть стоматологам офіційно за прейскурантом

«Ми є засновниками цієї поліклініки і маємо відповідальність перед працівниками, частина яких вже довший час не можна потрапити на робоче місце і виконувати свої посадові обов’язки. Ми маємо згоду лікарів двох поліклінік на об’єднання», – каже Гелена Пайонкевич.

Читайте також: Реформа стоматології у Львові. Навіщо вона і чому лікарі проти

Нагадаємо, 1-ша комунальна стоматполіклініка одразу погодилась на реорганізацію у некомерційне підприємство. Решта - протестували.

Депутати Львівської міської ради підтримали ухвалу про перетворення чотирьох міських стоматологічних поліклінік у некомерційні підприємства ще в лютому 2017 року. Тоді ж ухвалили програму фінансування стоматологічної допомоги окремим категоріям населення.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!