У Львові обіцяють до кінця року відремонтувати вулиці Курмановича та Данила Апостола

2349 0
Наступного року, спільно з Львівською залізницею, планують відновити шляхопровід на вулиці Руденській.
Фото: Роман Балук

Фото: Роман Балук

У Львові обіцяють до кінця літа завершити ремонт вулиць Данила Апостола і Курмановича, що в Залізничному районі Львова. Про це повідомили в ЛМР.

Читайте також: Львів відремонтує вулицю Івасюка у Винниках

Наразі підрядник ремонтує другу чергу вулиці Курмановича, поблизу Руденської. Наступного року, спільно з Львівською залізницею, планують відновити шляхопровід на вулиці Руденській.

«Ми будемо окремо проектувати відновлення цього шляхопроводу, який там є збудований у минулих роках і зараз засипаний. Це складний проект, ми окремо його запроектуємо і виконаємо наступного року. Також залізниця погодилась за власний кошт виконати усі земляні роботи та роботи з перенесення мереж. Ця розв`язка остаточно трансформується наступного року», – сказав директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Олександр Одинець.

 

Нагадаємо, аул. Данила Апостола у Залізничному районі Львова – одна з найбільш розбитих у Львові. 13 листопада торік у Львові на ремонт закрили вулицю Данила Апостола. Ідеться про капітальний ремонт вулиці від будинку №9а до вул. Генерала Курмановича у промзоні «Сигнівка». Роботи мають завершити до кінця червня 2020 року. Другу частину вулиці, від Північної до Данила Апостола, закрили на ремонт 2 січня.

Вулицю Курмановича на ділянці від П'ясецького до Данила Апостола відремонтують за понад 86 млн гривень. Торік навесні активісти зареєстрували петицію з вимогою відремонтувати вулицю в Залізничному районі Львова, яка зможе розвантажити в час пік вулицю Городоцьку. Також після ремонту нею курсуватиме автобусний маршрут.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!