У Львові обіцяють три дні дощу

19910 1
У найближчі дні у Львові спаде аномальна спека.
Фото: uamodna.com

Фото: uamodna.com

Цього тижня в місті тримається дуже спекотна погода – до +37 градусів. Як повідомляє sinoptik.ua, в найближчі дні у Львові падатимуть дощі, а місцями можливі грози. 

В суботу, 5-го серпня, прогнозуються перші опади. Температура вранці сягатиме до 22 градусів тепла, а вдень до +26 градусів. 

В неділю, 6-го серпня, температура повітря вдень знизиться лише на одну позначку: стовпчик термометра показуватиме 25 градусів тепла. Вранці буде дещо холодніше: обіцяють похолодання до +21 градуса.

В понеділок погода суттєво погіршиться, сонячного дня чекати не варто. Вдень і ввечері температура триматиметься +16 градусів.

Читайте також: Погода у Львові: аномальна спека

Дані на ресурсі gismeteo.ua суттєво не відрізняються. В суботу, 5-го серпня, обіцяють температуру вранці до 22 градусів тепла, а вдень до +29 градусів.

В неділю вдень стовпчик термометра показуватиме 28 градусів тепла. Вранці прогнозують до +24 градусів.

В понеділок вдень і ввечері температура триматиметься +16 градусів.


Читайте також:
4 Серпня, 2017 14:36
Оксана Боже,і хай на цей раз то буде правда!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!