У Львові облаштовують нову зелену зону. Фото

4370 0
На вул. Б. Хмельницького тривають роботи з облаштування громадського простору. Вже невдовзі тут з’явиться велодоріжка, скейт-парк, лавочки, місця для вигулу собак.
Фото: city-adm.lviv.ua

Фото: city-adm.lviv.ua

Сквер протяжністю в понад 400 метрів знаходиться на вул. Б. Хмельницького на ділянці від вул. Грінченка до вул. Липинського. Зараз тут тривають будівельні роботи, які обіцяють закінчити до 10 жовтня, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Загалом в проекті, який розробили три студентки – Христина Чорноус, Олена Зварич та Вікторія Левко, передбачено будівництво велодоріжки, яка має стати частиною веломагістралі, яка з’єднає район Збоїща з центром міста.

Разом з тим тут перепланували повністю головну алею, додали відпочинко-прогулянкову алею, скейт-парк, лавочки, місця для вигулу собак. Для шумоізоляції також передбачено висадження вічнозеленого живоплоту, також планується висадити близько 30 дерев вздовж вул. Б. Хмельницького.

Кошторис цього проекту склав 2,4 млн грн.

Опублікував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!