У Львові облаштовують першу зупинку для людей з особливими потребами

1685 0
У Львові на вул. Чернівецькій трамвайну зупинку облаштовують для людей з особливими потребами.
Фото: directenquiries.com

Фото: directenquiries.com

Замовникам робіт виступає Залізнична районна адміністрація, виконавцем – ЛКП «ШРП Залізничного району», інформує прес-служба Львівської міськради з посиланням на радника міського голови з питань розвитку велоінфраструктури Олег Шмід.

Зупинку облаштовують за кошти міського бюджету, вартість робіт складає майже 100 тис. грн.

Як розповів начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Роман Кокотайло, це буде перша зупинка громадського транспорту у Львові, пристосована для людей з особливим потребами.

«Відповідне рішення було прийняте на Комітеті з доступності міського середовища у м. Львові. Досвід в облаштуванні такої зупинки ми запозичили в Європі. Це перша зупинка у місті, яка буде облаштована у тактильній плитці, призначеній для забезпечення доступності незрячим людям», - зазначив Роман Кокотайло.

Роботи з облаштування зупинки розпочали ще минулого тижня.

«Сьогодні влаштовують плитку. Планується, що у понеділок будуть влаштовані усі поручні та новий павільйон», - сказав Роман Кокотайло.

Як додав Роман Кокотайло, цього року у Залізничному районі павільйони на зупинках громадського транспорту встановили на вул.Городоцькій, 155 та на перехресті вул.Любінська – Яворницького.

 

ТЕГИ: зупинка

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!