Політична реклама

У Львові облаштовують Великодній ярмарок

1515 0
У центрі міста триває монтаж ярмаркового містечка. Протягом тижня на проспекті Свободи облаштують 101 дерев’яний будиночок Великоднього Ярмарку-2014.

Ярмаркове містечко до Великодня у Львові також включатиме велику святкову писанку та «Великодню майстерню» на площі біля Оперного театру, повідомляє прес-служба Львівської мерії.  

«Монтаж конструкцій Великоднього Ярмарку завершиться до 11 квітня. Вже наступного дня ярмаркове містечко заживе – почнеться торгівля і запрацює «Великодня майстерня». Буде спеціальний майстер-клас із приготуваннями до Вербної неділі. До 19 квітня включно на Ярмарку не продаватимуть жодних слабоалкогольних напоїв і пива, а також не використовуватимуть музичний супровід. Постійно працюватиме технічна служба Ярмарку і цілодобова охорона», - зазначила Ольга Гренюх, співорганізатор Великоднього Ярмарку у Львові.

Нагадаємо, Великодній Ярмарок-2014 працюватиме з 12 квітня до 12 травня. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!