У Львові облаштували велодоріжку у Личаківському парку. Фото

2648 0
Ще мають нанести двосторонню розмітку.

У Личаківському парку завершили облаштування велодоріжки. Про це на своїй сторінці у Фейсбуку повідомив керівник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олег Шмід.

Окрім цього, як повідомила у коментарях до повідомлення архітекторка та співзасновниця організації Urban Ideas Ольга Криворучко, на велодоріжку ще мають нанести двосторонню розмітку.

Читайте також: Як у Львові прокладають дорогу до Голосківського кладовища. Відео

Нагадаємо, що у вересні цього року у Личаківському парку розпочали ремонт та облаштування велодоріжки. Спершу на ділянці парку, обмеженій вулицями Цетнерівка та Пасічна, зробили водовідведення. Це дало можливість підряднику розпочати ремонту головної алеї парку та облаштовувати велодоріжку, яка веде від вул. Цетнерівка до вул. Пасічної.

Загалом у Личаківському парку мали облаштувати близько 800 кв. м велодоріжки та близько кілометра основної алеї. У 2018 році провели тендер та уклали договір з ТзОВ «Інвестиційна компанія «Укрбудсервіс» на виконання будівельних робіт у Личаківському парку.

Фото Олега Шміда


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!