У Львові облаштували ще один вигульний майданчик для собак. Фото

1598 0
Майданчик обладнали тренажерами для навчання та ігор чотирилапих.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького ЛКП «Лев» облаштував цілодобовий тренувально-вигульний майданчик для собак, повідомляє ЛМР.

Читайте також: ЛКП «Лев» закривається на карантин

Майданчик умовно поділили на дві зони – для собак великих та малих порід, а також обладнали тренажерами для навчання та ігор чотирилапих. При цьому обладнання в секції для малих порід адаптоване за розмірами.

За словами в. о. директора ЛКП «Лев» Андрія Пінчука, на майданчику можна спустити собаку і не перейматися, що вона потрапить під автомобіль або ж забіжить туди, звідки її важко буде дістати.

«Майданчики обладнані станціями для прибирання, в яких постійно є пакетики, які можна використовувати, аби прибирати фекалії. Це потрібно для того, щоб виховувати у людей відповідальність за своїх улюбленців», – каже Андрій Пінчук.

У секціях також встановили лавочки для господарів та облаштували прогулянкові доріжки.

Нагадаємо, у Львові на вул. Промисловій, біля ЛКП «Лев», також облаштували вигульний майданчик для собак.

Фото Львівської міської ради


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!