У Львові облаштують дві нові автостанції

3648 0
У Львові затвердили інвестиційний проект будівництва автобусних станцій для відправлення маршруток у Бібрському, Ходорівському та Городоцькому напрямках.
фото: lvivexpres.com, mapia.ua, volynnews.com

фото: lvivexpres.com, mapia.ua, volynnews.com

Сьогодні, 19 червня, на сесії міської ради, львівські депутати проголосували за будівництво АС на вул. Пасічній – вул. Зеленій та на вул. Городоцькій – вул. Збиральній. Станція на перехресті вул. Пасічна – вул. Зелена обслуговуватиме Бібрський та Ходорівський напрямки, а АС на вул. Городоцькій – Городоцький напрямок.

Як йдеться у проекті, після завершення будівництва АС на вул. Пасічній – вул. Зеленій переходить у власність громади Львова, а АС на вул. Городоцькій – вул. Збиральній – у власність інвестора.

Згідно з інвестиційним проектом, вартість будівництва АС на вул. Городоцькій становитиме 36 884 640 грн, площа ділянки 1,34 га; а АС на вул. Пасічній – 4 490 304 грн, площа ділянки 0,6133 га.

Джерело: Варіанти.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!