У Львові облаштують інтерактивний велопростір у межах Майстерні міста

1637 0
Організатори підготували насичену програму для дорослих та дітей.
Фото: Майстерня міста

Фото: Майстерня міста

Простір із 80-метровим графіті на вул. Панаса Мирного, 24 перетвориться на головну велолокацію міста. 27 серпня з 18:00 усіх охочих запрошують взяти участь в освітніх та розважальних активностях та розіграші унікального велосипеда. Про це повідомляють організатори Майстерні міста.

Читайте також: На ювілейній Майстерні міста розігруватимуть електросамокат. Програма фестивалю

У межах цьогорічної Мастерні Міста компанія Intellias облаштує інтерактивну велолокацію. Організатори підготували насичену програму для дорослих та дітей. Усі відвідувачі зможуть продіагностувати та підлагодити свій велосипед на безкоштовній веломайстерні та пригоститися смаколиками на фудкорті.

Для дітей готують спеціально облаштований маршрут із перепонами, який можна буде проїхати на велосипеді, біговелі чи самокаті. Упродовж вечора тут створять мапу улюблених веломаршрутів – кожний зможе позначити свій і дізнатися про інші.

Також у програмі:

  • Лекція «75 днів екомобільного літа». Амбасадори велосипедного челенджу компанії розкажуть про те, як провели все літо на велосипедах та як це змінило їхнє життя. 
  • Велошкола, яку проведе Матвій Шкотняр, голова Львівської Асоціації Велосипедистів, разом із представниками велополіції.
  • Тематичний стендап – особливий вечір від Lviv City Stand Up.

Читайте також: Найбільше українців хотіли би жити на вулицях імені Скрябіна та Чорновола. Опитування 

Вхід на подію вільний, але для участі у розіграші велосипеду потрібно зареєструватись.

Майстерня Міста – це щорічна подія у Львові, яка об'єднує громадськість, владу та бізнес для якісного перетворення міста, використовуючи кращі практики залучення мешканців. Десята ювілейна Майстерня міста відбуватиметься цьогоріч 26-30 серпня у форматі квесту і матиме 24 події та 9 локацій. Кожен охочий може взяти участь з проходження квесту: починаючи від обговорень про розвиток міста до майстрування різноманітних об'єктів у громаді. Призом для переможця стане електросамокат від IT-компанії Intellias та сертифікати від сервісу прокату E-wings. Детальнішу інформацію та програму можете знайти тут

Майстерню міста 2021 організовує команда КУ Інституту міста ЛМР за підтримки проєкту «Інтегрований розвиток міст в Україні ІІ» від Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) GmbH.

IntelliBike Space стане заключною подією великого проєкту компанії з популяризації велокультури – Екомобільне літо в Intellias. Іntellias – одна з найбільших українських ІТ компаній, яка об’єднує понад 2000 професіоналів. Розробницькі центри компанії розташовані у Львові, Києві, Одесі, Харкові, Івано-Франківську та Кракові. Також Intellias представлений у Німеччині, Ізраїлі, США, Саудівській Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратах. Компанія займається розробкою комплексного програмного забезпечення та наданням професійних сервісів, спеціалізуючись на автомобільній галузі, навігаційних системах, фінансових та телекомунікаційних технологіях. 

Партнерська публікація

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!