У Львові облаштують літній театр та кінопростір

5025 0
Проєкт планують реалізувати цього року, на нього передбачено понад 580 тисяч гривень
Фото: lviv.pb.org.ua

Фото: lviv.pb.org.ua

У Львові, на Білогорщі облаштують літній кінотеатр. Депутати виділили кошти на втілення проєкту у рамках програми Громадський бюджет. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав автор проєкту Михайло Семко.

Читайте також: Сотні мультфільмів українською. Запрацював онлайн-кінотеатр для дітей

Торік проєкт №249 переміг на конкурсі проєктів, які фінансуватимуть в рамках Громадського бюджету. Михайло Семко  запропонував облаштувати відкриту літню сцену, вуличний кінотеатр, мультифункційний динамічний простір біля Народного дому Білогорща. Навколо планують озеленити територію, встановити нове освітлення, влаштувати доріжки та відпочинкову зону.

«Міська влада і депутати ЛМР скористались своїм «шансом» та виділили 580 676 гривень на реалізацію проекту Літній театр та кінопростір № 249. (Це територія довкола Народного дому «Білогорща»). Проект маємо реалізувати у цьому «ковідному» 2021 році із усіма ризиками та викликами. Отож попереду буде: підготовка ПКД - оголошення тендеру - визначення підрядника - комунікація з громадою - виконання робіт», – написав він.

Нагадаємо, торік у листопаді у Львові завершилося голосування за проєкти Громадського бюджету міста 2020-2021. Участь у голосуванні взяли 103 825 осіб, які віддали 165 514 голосів. Загалом серед переможців є 6 великих проєктів і 73 малих.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!