У Львові облаштують першу зупинку з громадським туалетом

3272 0
Шевченківська районна адміністрація Львівської міськради уклала угоду на облаштування зупинки громадського транспорту біля ринку «Галицьке перехрестя» за 3,39 млн грн, – йдеться у Віснику державних закупівель.
джерело: procherk.info, forum.te.ua (фото ілюстраційне)

джерело: procherk.info, forum.te.ua (фото ілюстраційне)

Зупинку облаштують на вулиці Хмельницького до кінця року. Згідно з документацією конкурсних торгів, тут передбачено встановлення шести унітазів та трьох пісуарів. Передбачено також виконання решти будівельних та сантехнічних робіт для облаштування зупинки зі зручностями.

Читайте також: Як виглядатиме зелена зупинка у Львові. Фото

Єдиним конкурентом ПП «Альфабудсервіс» на тендері виступило ПП «Тіроль», яке у липні цього року отримало від Шевченківської райадміністрації підряд на будівництво на вулиці Богдана Хмельницького,  велодоріжки та скейт-парку за 2,4 млн грн. Засновником приватного підприємства «Альфабудсервіс» є львів’янин Юрій Гонтар. Він неодноразово отримував замовлення від районних адміністрацій міста, при цьому «розігрував» тендери зі своїм партнером, – пише видання «Наші Гроші. Львів»

Нагадаємо, сквер на вулиці Богдана Хмельницького – в переліку громадських просторів Львова, які мають облаштувати цього року. На роботи у цьому сквері в бюджеті міста передбачили 2 млн 500 тис. грн. Тут першочергово відремонтують тротуар, а також вимостять покриття доріжок, які на газонах протоптали мешканці.

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!