Сквери Твого міста. У Львові облаштують п’ять нових просторів

1925 0
Ще десять скверів зараз на етапі завершення оформлення документів.
Фото ілюстративне

Фото ілюстративне

У Львові готують матеріали на створення п’яти нових скверів, які облаштують в різних районах міста. Про це повідомили у департаменті містобудування ЛМР.

Нові сквери облаштують на вул. Панаса Мирного, Івана Франка,165 – Карманського, Антоновича, 115 – Гіпсова, 36, Гніздовського – Вигоди, Пекарська, 52-56 – Мечнікова, 16.

Читайте також: Сквери Твого міста. Де можна гарно провести час

Крім того, зараз на етапі завершення оформлення документів ще десять скверів. У департаменті додають, що у Львові нещодавно з’явилися два нові парки – на вулиці Роксоляни площею 20 га та парк у районі вулиці Пилипа Орлика і Миколайчука площею 3 га.

«Лише з початку 2021 року управління земельних ресурсів підготувало 9 проктів ухвал на створення парків та скверів у Львові. Більшу частину з них депутати вже проголосували», – зазначили у департаменті.

Новий сквер площею 0,75 га облаштують у Шевченківському районі, на вул. Тараса Шевченка, біля будинків № 386, 392, 402-406.

Читайте також: На вулиці Щурата у Львові з'явиться новий сквер

Нагадаємо, що Тvoemisto.tv підготувало підбірку львівських скверів, які доповнюють архітектуру міста, і де можна відпочити.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!