У Львові облаштують ще один громадський простір

1668 0
За інформацією Залізничної районної адміністрації, розпочато капітальний ремонт скверу на вул. Ряшівській з непарної сторони.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Які роботи з облаштування нового громадського простору проведуть?

Як розповів начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослав Костяка, ремонтники демонтовують старі бордюри, ЛКП «Львівсвітло» вже влаштовує футляри для своїх мереж.

«Тут буде прокладено нові та капітально відремонтовано існуючі доріжки, становлять нові відпочинкові лавки, урни для сміття. Можливо, восени висадимо кущі. Дерева садити не будемо, оскільки там є щільна посадка», - розповів Святослав Костяка.

Хто виконуватиме роботи?

Ремонтні роботи виконує ТОВ «Галицька магістраль».

Як додав Святослав Костяка, сквер з протилежного боку вулиці відновлюватимуть з липня.

Які подальші плани?

Також на території району в цьому році облаштують сквер ім.Сірка, що на Левандівці. Тут заплановано провести капітальний ремонт доріжок, зовнішнього освітлення, встановити лавки та урни.

Крім того, виготовляють проект для облаштування громадського простору на вул.Широкій, 88-100.

Читайте також: Біля УКУ створять унікальний громадський простір. Візуалізація

Нагадаємо, нині тривають роботи із облаштування площі Митної у Львові. Ще один громадський простір з’явиться на вул. Дорошенка. Перелік усіх просторів, які планують створити у 2016 році можна подивитись за посиланням

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!