У Львові облаштують ще один громадський простір. Візуалізація

2632 0
Громадський простір із лавочками, вуличним освітленням і оновленим дитячим майданчиком невдовзі з’явиться на вул. Ряшівській у Львові. Про це Tvoemisto.tv розповів Святослав Костяка, начальник відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації.
Фото: прес-служба ЛМР

Фото: прес-служба ЛМР

Як зазначає посадовець, ремонтні роботи вже стартували.

«Територію ми поділили на дві сторони: парну і непарну. Так, на парній ми плануємо встановити лавочки, нові доріжки, урни та освітлення. А на непарній – те саме, але ще оновимо дитячий майданчик», - уточнює Святослав Костяка.

На проект з міського бюджету виділили 2,7 млн гривень. Роботи планують завершити 20 серпня цього року.

Також у планах Залізничної райадміністрації облаштувати сквер на вул. Сірка. Тут хочуть зробити капітальний ремонт, трохи перепланувати територію, встановити 10 вуличних ліхтарів, лавочки та урни.

Переглянути повне зображення можна тут

 

«Наразі проект знаходиться на експертизі в експертів, – каже Святослав Костяка. – Але вже у кінці липня ми хочемо оголосити процедуру проведення закупівель. Роботу почнемо десь у вересні-жовтні».

На цей проект районній адміністрації потрібно більше 2 мільйонів гривень.

Читайте також: Львів’ян просять допомогти облаштувати сквер, присвячений Кузьмі.

Підготувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!