У Львові облаштують сквер «Кам’янка»

3273 0
На благоустрій скверу виділили майже 6,2 млн гривень.
Фото: google-maps

Фото: google-maps

У Шевченківському районі Львова облагородять новостворений сквер «Кам’янка», що на вул. Ожиновій. Відповідний тендер оголосили на сайті електронних закупівель Prozorro.

Згідно з тендерною документацією, тут планують вирізати сухі дерева, прокласти доріжки та тротуари, влаштувати пандуси з перилами, створити дитячий майданчик зі штучним гумовим покриттям та площу, спортивний майданчик зі штучною травою, багатофукнціональний спортмайданчик зі штучним покриттям, встановлять гойдалки, гірки, дитячі тренажери, лавочки, комплекс для воркауту, стіл для тенісу, трибуну на 52 місця, баскетбольний стенд та натягнуть волейбольну сітку. Крім цього, територію мають озеленити та влаштувати освітлення. 

Спершу створити сквер запропонували на Громадському бюджеті 2016 року. У квітні 2017 року депутати ЛМР на сесії затвердили створення нового скверу. 

Очікувана вартість робіт становить майже 6,2 млн гривень. Завершити роботи мають до кінця грудня 2019 року. 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!