У Львові облаштують сучасні спортивні майданчики. Локації

3044 0
У 2017-му році у місті продовжать облаштовувати спортивні майданчики та осередки спорту. У бюджеті розвитку міста на ці роботи передбачили близько 6-ти мільйонів гривень.
фото: city-adm.lviv.ua

фото: city-adm.lviv.ua

Нові осередки спорту створюватиме комунальне підприємство «Спортресурс»: на вулицях Марка Вовчка, Чорноморській, Чорновола,45. Також фахівці планують облаштувати сучасне баскетбольне поле з поліуретановим покриттям та трибунами на вул. Винниченка, - інформує прес-служба Львівської міськради.

У межах громадського бюджету буде реалізовано проект по створенню майданчика для гри в петанк ( завдання гравця - стоячи всередині кола (обома ногами торкаючись землі, кинути порожнисті металеві кулі якомога ближче до маленької дерев'яної кулі – Авт.) (вул. Винниченка).

Читайте також: На Сихові для львів’ян будують безкоштовний спортивний комплекс

Також продовжать роботи по облаштуванню спортивних майданчиків на території середньоосвітніх шкіл №67 (вул. Сяйво, 18), школи № 44 (вул. Я. Пстрака, 1,) та школи-ліцею «Оріяна» ( вул.  Чукаріна, 3). Про це повідомили в управлінні молоді та спорту Львівської міської ради.

 «Ми маємо добрий результат роботи у минулому році, адже сучасні спортивні майданчики з штучним покриттям з'явилися на вулиці Тернопільській, Кошиці, Кастелівці. Найбільший у місті майданчик для стріт воркауту тепер є на Винниченка. А учні середньоосвітньої школи №98 також отримали новий спортивний майданчик», - зауважив Володимир Шнайдер, керівник управління молоді та спорту Львівської міської ради.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!