У Львові облаштують три нові спортмайанчики за 6,6 млн гривень. Візуалізація

2898 0
Почати ремонт на трьох спортивних майданчиках міста мають у травні, а завершити — до вересня цього року.
Фото: Львівська Газета

Фото: Львівська Газета

Цього року у Львові планують відкрити три нові спортивні майданчики для баскетболу, футболу та скейту. Про це пише Львівська газета із посиланням на керівника ЛКП «Спортресурс» Ігора Самотія.

У травні розпочнуть роботи на вул. Винниченка (сквер «На валах»), де мають реконструювати плошу, яка є нині та облаштувати баскетбольний майданчик із трибунами, велопаркінгом, шаховими столами та додатковими тренажерами.

Читайте також: У Рясному-1 з’явився новий громадський простір. Фото

«Сам майданчик буде зі спеціальним полівініловим покриттям. Масштабні серйозні змагання там не проведеш, але вуличні, шкільні можна. Вхід на територію буде вільний. Тільки вирішимо до котрої години він працюватиме», — розповів Ігор Самотій.

Поблизу баскетбольного майданчика має з’явитися й скейт-парк, де облаштують нові дерев’яні конструкції та спортивні тренажери. Територію обладнають світлом на сонячних батареях. 

Читайте також: Як зміниться площа Святого Теодора у Львові. Візуалізація

Повністю завершити оновлення обох майданчиків планують до вересня цього року, а відкрити, за словами Ігора Самотія, — на день фізичної культури і спорту, який відзначають у другу суботу вересня. Кошти на обидва проекти виділи з бюджету розвитку. Скейт-майданчик отримав 1,5 млн гривень, а на баскетбольний виділили 2,8 млн гривень.

Третій мультифункціональний майданчик має з’явитися на вул. Марка Вовчка, 3. На нього виділили 2,3 млн гривень. Там облаштують футбольний та баскетбольний майданчики з поліуретановим покриттям, встановлять вуличні тренажери та майданчик для воркауту. Початок робіт також запланували на травень.

Читайте також: Як зміниться Галицька площа у Львові. Візуалізація

Нагадаємо, ремонт спортивних майданчиків на Винниченка біля Порохової вежі анонсували ще торік восени. Тоді у бюджеті розвитку на ремонт запланували 2,9 млн гривень. Однак, у межах Громадського бюджету, там почали облаштування простору для гри у петанк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!