У Львові облаштують унікальний мотузковий парк: деталі

5039 0
Він складатиметься з кількох етапів: зіп-маршруту, гігантської гойдалки, скалодрома та поля для міні-гольфу.
фото: s-park.com.ua

фото: s-park.com.ua

«Щоб відчути себе альпіністом чи скелелазом, не обов'язково їхати в гори, купувати дороге спорядження і брати участь в ризикованих авантюрах. Весь спектр відчуттів і задоволень ви зможете відчути у розважальному комплексі – «Нарнія», – інформує на своїй сторінці у Facebook адміністрація Парку культури.

Орієнтовна схема мотузкового парку

Як розповіла Tvoemisto.tv адміністратор парку Христина Пархуць, такі розваги підійдуть і для дітей, і для дорослих: «Це буде мотузковий парк на 3 рівні складності для різного віку, і зіплайн-парк. Тому можна сказати, що комплекс «Нарнія» розрахований на відвідувачів від 5-ти і до необмеженої кількості років».

Нині у парку вже розпочали підготовчі роботи, а відкриття планується на середину-кінець квітня. «Цей мотузковий парк буде діяти постійно, окрім дуже холодних періодів. Подібні розвари унікальні для Львова, бо такого майданчика із міні-гольфу та зіплайн-парку (12 перельотів між деревами) у місті ще не було», – каже адміністратор парку.

Майданчик із міні-гольфу

Христина Пархуць додала, що подібні атракції будуть платними. Остаточну ціну встановить приватний підприємець, але орієнтовно це буде від 40 до 70 грн, залежно від виду розваги.

Розмовляла Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!