На частині вулиці Коновальця у Львові облаштують велосмугу

1756 0
Роботи мають виконати до 9 червня.
фото: зручне місто

фото: зручне місто

Управління вуличної інфраструктури ЛМР пропонує облаштувати велосмугу на вулиці Коновальця – на ділянці від вул. Бандери до вул. Київської. Відповідне рішення прийняли сьогодні, 31 травня, на засіданні міської комісії з безпеки дорожнього руху. 

«Під реконструкції Бандери облаштували заїзди на вулицю Коновальця, так само на іншій частині від Київської вже є велосмуга. Оскільки Франківська районна адміністрація відновила покриття, то є пропозиція з'єднати ці дві частини», – пояснює під час комісії начальник відділу розвитку вуличної інфраструктури департаменту міської мобільності ЛМР Павло Сирватка.

Читайте також: У Львові реорганізують рух на перехресті вулиць Варшавської – Тунельної

На ділянці потрібно буде встановити відповідні знаки та з одного боку нанести розмітку. Водночас там зберігається можливість для паркування. Роботи мають виконати до 9 червня. 

Читайте також: У Львові планують реорганізувати рух на найбільш проблемних перехрестях. Перелік

Нагадаємо, що 13 травня частину вулиці Євгена Коновальця у Львові закривали на ремонт на один день. На ділянці замінювали дорожнє покриття, тоді дві смуги покривали асфальтом по черзі.

Ольга Коваль

Фото: ГО «Зручне місто»


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!