У Львові обмежать рух транспорту на мості на вул. Городоцькій

4119 0
Наприкінці травня у Львові планують розпочати роботи із реконструкціх шляхопроводу на вул. Городоцькій, 166. Також на цій ділянці дороги від Хлібзаводу до вул. Сяйво розширять проїзну частину дороги до 4-х смуг. Про це інформують у прес-службі міськради.
фото: loda.gov.ua

фото: loda.gov.ua

На реконструкцію моста з розширенням проїзної частини у міському бюджеті закладено 27 млн грн.

 «На конкурс надійшло 5 пропозицій від компаній-підрядників. До кінця тижня заплановано визначити переможця і вкінці травня розпочати роботи. Стан шляхопроводу – перед аварійний, роботи будуть складні і триватимуть орієнтовно до жовтня цього року»,- зазначили у відділі капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР.

Як розповіли Tvoemisto.tv прес-службі міськради, у зв’язку з цим на вул. Городоцькій обмежать рух транспорту. Детальну схему об’їзду, а також про те, які терміни буде закритий шляхопровід для проїзду транспорту повідомлять згодом.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!