Парк «Знесіння» отримав нову очільницю

3227 0
Уляна Тарас попередньо виконувала обов’язки очільниці парку.

Конкурсна комісія міської ради затвердила нову очільницю регіонального ландшафтного парку «Знесіння» у Львові. Нею стала Уляна Тарас, яка до цього виконувала обов’язки керівниці парку. Про це інформує прес-служба ЛМР.

Читайте також: Парки Львова в минулому тепер: Знесіння. Раритетні фото

«Це справді достойна кандидатура, оскільки в неї дуже серйозна освіта», — зазначив директор департаменту містобудування Сергій Коровайник.

Із 2015 року в. о. директором регіонального ландшафтного парку «Знесіння» був Роман Назаровець, який з 2013-го був керівником Музею національної архітектури та побуту «Шевченківький Гай».

Довідка

Уляна Миколаївна Тарас у 2011 році закінчила Національний лісотехнічний університет України за кваліфікацією спеціаліст «Екологія та охорона навколишнього природного середовища». У 2014 році закінчила аспірантуру у тому ж виші, а 2016-го — захистила дисертацію на спеціалізованій раді НЛТУ України на тему: «Відновлення рослинних угрупувань на девастованих землях Яворівського сірчаного кар’єру». Науковий ступінь: кандидат сільськогосподарських наук (PhD), спеціальність «Лісові культури та фітомеліорація».

У 2011 році працювала інженером-лаборантом у лабораторії екологічного та радіаційного контролю Львівського заводу будівельних виробів. До 2015-го — аспірантка, викладачка, методистка НЛТУ України. Пізніше працювала у Жіночому туристичному Клубі «Іоланта» (івент-менеджерка, менеджерка з туризму), ФОП «Алюмінієві Конструкції» (керівниця відділу продажів), Sp. z o.o. Apriori (PL) (співвласниця, директорка, керівниця відділу кадрів), Державна екологічна інспекція в Львівській області (громадська інспекторка), Львівська обласна держадміністрація (помічниця депутата 7-го скликання).

Із 2017 працювала менеджеркою зі зв’язків із громадськістю «Об’єднання Самопоміч» та  керівницею кампаній «Комфортне місто» та «З нами місто розквітає», а також координаторкою екологічних проектів. Із 2018 року виконувала обов’язки РЛП «Знесіння», керівниця ГО «Екологічний клуб ПОЛе» та ГО «АРАТТА.АЛЬЯНС».

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!