У Львові обрали голову обласної ради. 8 фактів про Олександра Ганущина

4921 0
Головою Львівської обласної ради став представник БПП-Солідарність Олександр Ганущин.
Фото: gazeta.lviv.ua

Фото: gazeta.lviv.ua

  1. Олександр Ганущин народився 16 червня 1978 року в Рахові, Закарпатська область.
  2. Він вже обирався депутатом Львівської облради у 2006 році від партії «Наша Україна». Згодом з розвалом партії Ющенко перейшов в «Народний рух України», і в 2010 році знову був обраний депутатом облради.
  3. Олександр Ганущин балотувався у Львівську обласну раду від партії «БПП «Солідарність» по округу №30 (Бродівський район).
  4. До обрання головою облради працював головним консультантом зі зв'язків з органами місцевого самоврядування та державної влади в адвокатському об'єднанні «Матвіїв і партнери».
  5. Кандидатура Ганущина була єдиною, яка пропонувалась на розгляд депутатів.
  6. За проголосували 60 депутатів, проти – 5, утримався – 1. Загалом у голосування взяли участь 67 депутатів (із загальної кількості 84). Недійсними було визнано 1 бюлетень.
  7. Голова фракції ВО «Свобода» у Львівській обласній раді Руслан Кошулинський зазначив, що його політична сила не голосуватиме за Олександра Ганущина, оскільки вважає, що голова обласної ради має бути консолідуючою особою, а також тому, що Бродівська районна організація ВО «Свобода» подала позов до суду на Олександра Ганущина про наклеп.
  8. У своєму виступі перед голосуванням Олександр Ганущин назвав основні напрямки роботи, над якими працюватиме на посаді голови обласної ради. Серед них: матеріально-технічна підтримка військових формувань Львівщини, сприяння розвитку територіальних громад, зокрема, через мікропроекти місцевого розвитку, та продовження роботи в напрямку реалізації спільних з Європейським Союзом проектів міжнародної технічної допомоги.

За даними Львівський портал, zik.ua, lb.ua, Вголос

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!