У Львові обрали керівника «Будинку воїна»

2202 0
Конкурсна комісія проголосувала за Олега Височанського, захисника Донецького аеропорту.
Фото: ЛОР

Фото: ЛОР

Конкурсна комісія ЛОР обрала голову «Будинку воїна» у Львові. Ним став атовець Олег Височанський. Про це повідомляє пресслужба Львівської облради.

Іншим кандидатом був Андрій Горішевський. Обидва презентували перед членами  комісії програму та концепцію розвитку «Будинку воїна», що стане складовою контракту, що укладуть з керівником, і буде обов’язковою для виконання.

Читайте також: Спілберг за це отримав би Оскар. Як у Львові створюють комікси про кіборгів

Олег Височанський у серпні 2014 року був мобілізований у ЗСУ. Проходив службу у 80-ій окремій десантно-штурмовій бригаді на посаді заступника командира роти інструктора з парашутно-десантної підготовки. Він брав участь в антитерористичній операції у селищі Піски, у Донецькому аеропорту, де отримав важке поранення. Нагороджений орденом «За мужність ІІІ ступеня». 

До цього часу Олег Височанський виконував обов’язки директора КЗ ЛОР «Будинок воїна».

Нагадаємо, Будинок воїна відкрили у Львові на вул. Короленка, 1а у жовтні 2018 року. Раніше це приміщення належало російському культурному центру. На реконструкцію Будинку воїна витратили 6,2 млн грн. У травні цього року його зробили комунальною установою ЛОР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!