У Львові обрали керівника органної зали

2534 0
Суд відхилив позов колишнього керівника Юліана Винницького, який попросив заморозити дії міської ради.
фото: photo-lviv.in.uа

фото: photo-lviv.in.uа

Конкурсна комісія, яка обирала керівника Будинку органної та камерної музики у Львові, проголосувала за єдиного кандидата на цю посаду Івана Остаповича. Про це він повідомив особисто у коментарі Tvoemisto.tv.

«Рішенням шести членів комісії мене обрали керівником органної зали», – розповів Іван Остапович.

Остаточно приступити до виконання нових повноважень Остапович зможе після того, як рішення комісії затвердять у міській раді та підпишуть відповідний протокол. Це має відбутися найближчими днями.

За словами Івана Остаповича, суд відхилив позов Юліана Винницього, котрий просив призупинити проведення повторного конкурсу, але він ще має право подати на апеляцію.

Читайте також: Кандидата на керівника управління транспорту звинувачують у непрофесійності. Він заперечує

Нагадаємо, що у Львові оголосили повторний конкурс на посаду директора Органного залу. У першому конкурсі перемогу здобув чинний директор Юліан Винницький, проте його результати скасували через грубі порушення законодавства.

Минулого тижня заступник міського голови з питань розвитку Андрій Москаленко заявив про тиск на конкурсну комісію.  

Вікторія Ейсмунт


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!