У Львові обрали компанії, які будуть вивозити сміття з Франківського району

1917 1
Конкурс на обслуговування Франківського району з вивозу сміття виграли дві компанії
фото: abc.net.au

фото: abc.net.au

Як повідомили у Франківській районній адміністрації, конкурс на вивезення сміття з Франківського району Львова виграли дві компанії – ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та ТОВ «AВE Львів». Також чинною залишається угода з ЛКП «Львівспецкомунтранс».

«На сьогодні у нашому районі є 256 сміттєвих майданчиків. З них 45% обслуговуватиме компанія ТОВ «AВE Львів», 45% ТзОВ «СпецавтотрансЛьвів» та 10% ЛКП «Львівспецкомунтранс», – розповів голова Франківської РА Тарас Гнида.

Нагадаємо, віднедавна сміття з Галицького району замість «АВЕ Львів» вивозить Львова «Грінера Україна», яка встановила контейнери незвичного для мешканців зразка. У зв’язку із цим  лютого 2017-го року діятимуть нові тарифи на вивезення твердих побутових відходів з центральної частини міста. 

 


Читайте також:
14 Лютого, 2017 16:50
axab У Польщі відбувся форум «Європа-Україна», на якому обговорювали питання децентралізації в Україні та впровадження можливих моделей місцевого самоврядування:
[***]://[***].[***]/news/detsentralizatsiya_yevropa_mozhe_zaproponuvaty_bagato_prykladiv_ale_ukraintsi_mayut_obraty_sami__ekspert_248175.html
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!